دومین روز پایگاه تابستانه

💫 صبحمان را با خواندن زیارت عاشورا و توسل به حضرت اباعبدلله الحسین آغاز کردیم.

💫 صحبت کوتاهی درباره خادمی امام حسین ع و پای کار مولا بودن داشتیم و قلب‌هایمان را سینه‌زنان راهی کربلا کردیم.

💫 صبحانه را میهمان سفره حضرت رقیه (س) شدیم به صرف نان و پنیر و سبزی .

💫 شیوه اجرایی کارگاه‌ها را برای دخترانمان توضیح دادیم… سپس به سه گروه تقسیم شدند.

🎨 کارگاه اول (طراحی پوستر)کتاب‌هایی با موضوعات مرتبط با ایام محرم در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت.دخترانمان جملاتی زیبا و معرفتی از کتاب‌ها استخراج کردند و بعد از آن، با استفاده از نرم‌افزارهای فتوشاپ و … طراحی پوستر و عکس‌نوشته انجام دادند.

🎨 کارگاه دوم (نقاشی خط)در این کارگاه، دخترانمان ابتدا طرح مورد نظرشان را انتخاب کردند.سپس آن را با اسامی ائمه علیهم‌السلام و با موضوع محرم، روی فوم برد، با ابزار مناسب، به زیبایی به اجرا در آوردند‌.

🎨 کارگاه سوم (ساخت دکور)به رسم هر ساله، در گوشه‌ای از مدرسه همراه با دخترانمان، دکور سقاخانه را ساختیم و مدرسه را سیاه‌پوش کردیم.

💫 نماز ظهر و عصر را به جماعت خواندیم.احادیثی درباره اهمیت نماز اول وقت و برگزاری نماز جماعت را با گوش جان‌مان شنیدیم.

💫 و در پایان این روز به‌ یادماندنی و پرنور، میهمان سفره حضرت اباعبدالله الحسین (ع) شدیم.

اولین روز پایگاه تابستانه

, , , , , , , , , , ,
اشتراک گذاری:
ارائه سبک زندگی توحیدی و پایبندی به نظام جمهوری اسلامی، در محیطی مملو از نشاط و شکوفایی زیر سایه همدلی و همراهی