اردو مطالعاتی نوروز ۱۴۰۳

امسال هم مثل هر سال از فرصت طلایی تعطیلات نوروز استفاده کردیم و اردو مطالعاتی در فضای امن و آرام و به دور از دغدغه‌های عید دیدنی و مهمانی‌های ناگهانی و سرزده در کنار جمعی از دانش‌آموزان دوازدهمی و مسئولین مجرب و معاونان مدرسه در محل هنرستان و‌دبیرستان فضه برگزار شد.

⏰اردو مطالعاتی از ۳ فرودین به صورت رسمی از ۸ صبح الی ۹ شب برقرار بود.
🌝 هر روز هفت پارت📒 مطالعاتی همراه یک ساعت 🤗استراحت و 🤲🏼 نماز جماعت و 😴 خواب در طول روز و یک پارت پایانی جهت جبران و 📑 آزمون‌های روزانه برنامه‌ریزی شده بود.

دانش آموزان طبق روند شخصی خودشان قبل از شروع اردو برنامه‌های فردی دریافت کرده و مطابق همان بخش‌های مطالعاتی خود را تکمیل میکنند.

💜مادران عزیز و مهربان دوازدهم هر شب، با مهر و عشق و خوش سلیقه به نیت آرامش خاطر و موفقیت دخترانمان در تمام مراحل زندگی،ضیافت افطار را بر پا می‌کنند.ان شالله که مورد قبول واقع شود.

اشتراک گذاری:
ارائه سبک زندگی توحیدی و پایبندی به نظام جمهوری اسلامی، در محیطی مملو از نشاط و شکوفایی زیر سایه همدلی و همراهی